Vi har fått in Olaplex på salongen.

Detta är en underbar produkt som är bra för både dig och ditt löshår.
Löshår, och längden av dess hållbarhet påverkas av hur vi sköter det, kemiska förändringar så som blekning påverkar löshåret. Även om det bästa löshåret påverkas i längden av blekning, uppljusning osv. Det kanske blir lite torrare, eller inte håller riktigt lika länge som man önskat.
Nu har vi alltså fått in Olaplex på salongen, en produkt som gör att vi kan färga, bleka, ljusa upp mer både vad gäller löshår och kundens egna men med mindre slitage och påfrestning på håret.

 

Kort förklaring om Olaplex:

Hår hålls samman av kemiska bindningar, vissa bryts av vanligt vatten, andra av andra kemikalier. Men bryts alla bindningar så håller håret inte samman och om man färgar, bleker, permanentar mycket kan alltså håret skadas rejält i värsta fall gå av.

Olaplex har utvecklats för att förhindra detta. När hårets bryts ner av kemiska processer som t ex. vid blekning så bygger Olaplex upp det igen med deras efterbehandling. Det här gör alltså att man kan t.ex. bleka mer/ nå ljusare resultat utan att slita sönder håret. Du kan t ex. byta hårfärg oftare utan att försämra din hårkvalité. Även om du inte bleker håret kan man göra denna behandling ensam, som en stärkande behandling för dem som har t ex. självlockigt hår, torrt eller skört hår.

Läs gärna mer om Olaplex Här