Utprovning peruk

Peruk konsultation

Peruk äkta hår

Välkommen! Hos Fair With Hair erbjuder vi peruker, hårersättningar och hårprodukter, vi utför grundliga perukkonsultationer där målet och det viktigaste är att hitta något som känns bra och bekvämt för dig. Vi är landstings anslutna och kan hjälpa dig som fått en rekvisition, en rekvisition innebär att du fått rätt till ersättning för peruk/hårersättning. Vår salong har avtal och tar emot rekvisition från landsting.

På salongen erbjuder vi kostnadsfria konsultationer, och första steget inför ett peruk köp är alltid att boka in en tid för din konsultation.
Det är rekommenderat att du bokar in ett besök innan du förlorat allt hår eftersom detta underlättar för oss då vi kan se din frisyr och färg och använda det som utgångspunkt.

Du kan boka tid här eller ringa salongen 076 415 90 00

 

Första besöket i salongen så går vi igenom de olika typer och modeller av peruker som vi erbjuder, vi tittar på dina önskemål och behov.
Du får prova olika modeller och känna vilken du tycker sitter bäst vad gäller komfort, stabilitet och hur du gillar hårets fall.
Perukerna har olika längd och varierar från rakt, vågigt till lockigt och här behöver vi hitta det som känns mest naturligt för dig.
Konsultation och utprovning av peruk tar ca en timme.

Har vi en peruk i exakt den modell, längd och färg som du vill ha så kan du få med peruken direkt men oftast så bokar vi ett återbesök. Om du vill ha en specialbeställd, måttbeställd peruk så kan man förvänta sig en längre leveranstid. Information om leveranstid får du vid beställning.

När du kommer tillbaka till salongen så klipper vi in peruken i den frisyr du önskar, dubbelkollar så att allt känns som det ska och stylar håret. Vi går noggrant igenom skötselråd så du kan sköta och tvätta din nya peruk på bästa sätt.

boka hårförlängning