Nail Hair Extensions Hårförlängning

Nail Hair Hårförlängning hos Salong Fair with hair!

På Salong Fair with Hair specialiserar vi oss på löshår och hårförlängningar och erbjuder olika typer av hårförlängningar. Med kunden i fokus försöker vi hitta den lämpligaste hårförlängnings metoden för just dig!

Nail Hair Hårförlängning är en av de populäraste hårförlängnings metoderna eftersom det ger en hållbar och naturlig hårförlängning.
Med värme och vax fäster man de för limmade hårslingorna i det egna håret. Fästena är små tunna vax naglar som man smälter och fäster runt en tunn slinga av det egna håret.

Denna metod håller i allt från 1,5-3 månader beroende på skötsel och vilka produkter du använder. Vi rekommenderar inte att man har i hårförlängningen mer än tre månader utan att sätta om eller justera slingorna då detta ökar risken för trassliga fästen ökar.
Med Nail hair extensions kan du göra en helförlängning, förtjockning eller bara lägga i effekt slingor i ditt egna hår.
Hos oss ingår alltid inklippning av ditt löshår och styling vid ditt besök.

 

Våra Nail Hair löshår säljs i två olika kvalitéer:

 

Hårförlängning

Hårförlängning med nail hair

Brasilianskt Nail Hair – Luxury Quality

Vårt Brasilianska nail hair löshår har fina och naturligt glänsande hårstrån. Löshåret består av 100% äkta obehandlat löshår (Eftersom håret ursprungligen är mörkt så färgas det in för att passa just ditt hår)

Många anser att Brasilianskt löshår är bland det bästa och mest exklusiva löshåret som finns, i och med detta är brasilianskt löshår ett väldigt populärt val hos kunder som vill ha högsta kvalité. Brasilianskt löshår har naturligt fina och starka hårstråna som inte blivit behandlade med kemikalier som teflon och kisel för att bli silkeslent och trasselfritt. Håret är redan i sitt naturliga tillstånd är väldigt starkt, glänsande, mjukt och trasselfritt.

Lyxury hair 3499kr inkl 125gr hår. Boka konsultation här: Boka hårförlängning eller Konsultation

 

 

 

 

 

Nail hair hårförlängning

Nail hair extensions

Indiskt Nail Hair – Basic Quality

Vårt Indiska nail hair löshår är ett mjukt och glänsande löshår. Det indiska löshåret är kemiskt behandlat för att uppnå rätt kvalité, färg och stil vilket gör att det passar de allra flesta hårtyper. Löshåret är rakt och får ofta ett lätt naturligt självfall efter tvätt. Det är ursprungligen mörkt och har färgat till de olika nyanser vi erbjuder för att passa just ditt hår.

Basic hair 2499kr inkl 125gr hår. Boka konsultation här: Boka hårförlängning eller Konsultation

 

Vi rekommenderar alltid att du innan din hårförlängning bokar tid för en kostnads fri konsultation där vi tillsammans tittar på vilket löshår som passar dina behov bäst.

 

boka hårförlängning