ÄKTA LÖSHÅR

Vad man bör tänka på innan man väljer löshår

 

Förutom att vara en salong där vi utför hårförlängningar så säljer vi även äkta löshår. Man kan alltså handla äkta löshår från oss även om man inte utför sin hårförlängning hos oss.

Det finns olika typer av löshår på marknaden. Asiatiskt hår är billigast, europeiskt och brasilianskt löshår är dyrast. Vilket hår du borde välja beror på;

  • Hur länge vill du använda håret? (Vill du kunna återanvända det?)
  • Vilken struktur är det egna håret, lockigt, rakt, vågigt?
  • Byter du ofta hårfärg, slingar m.m Hur tåligt bör löshåret vara?
  • Vad kan du tänka dig betala för ditt nya löshår?

Om du vill ha en gångs hårförlängning (dvs att du ska använda löshår i max 3 månader) då kan du köpa billigare hår av en lägre kvalité. Om du vill använda samma löshår flera gånger kan du välja bland de dyrare hår som är återanvändbara (håret bevarar sin kvalité i mer är än ett halv år). Den andra varianten är dyrare vid köp, men kommer att löna sig i längden, då du slipper att köpa nytt hår varje gång du sätter om håret.

Bra att tänka på är att även ditt egna hår mår bättre om du investerar i ett äkta löshår av högre kvalité då de dyrare håren inte trasslar och då undviker att trassla med ditt egna.

Alla våra löshår i denna lista går att färga, slinga, bleka och styla men alla kemiska behandlingar sliter på hår och kortar därmed ned hållbarheten på det nya löshåret. Även om alla håren går att färga, bleka m.m så tål de olika typerna olika mycket vad gäller detta.

Basic Human Hair, Indiskt löshår

Hållbarhet: 2-6 månader

Prisklass: 499kr – 999kr

Vårt Human Hair / Indiska löshår är ett 100% äkta löshår av god kvalité. Löshåret passar dig som vill ha ett lägre pris men ändå ett äkta hår som går att färga, bleka och styla. Ett bra prisvärt alternativ till våra lyxigare löshår, som ofärgat och med rätt skötsel kan hålla upp till 6 månader.

Premium Virgin Hair

Hållbarhet: 6-­12 månader

Prisklass: 799kr – 1599kr

Premium Löshåret kan färgas och blekas. Virgin Hair är ett äkta löshår som liknar brasilianskt löshår. Brasilianskt löshår är det bästa löshåret på marknaden, med en hållbarhet på 1 till 2 år om man tar väl hand om det. Vårt Virgin Hair Löshår är ett utmärkt 100% äkta trasselfritt löshår på träns/ weft. Löshåret kan plattas, lockas och stylas enligt önskemål och vid tvätt återgår löshåret alltid till sin ursprungliga form, dvs rakt, vågigt, lockigt eller krulligt igen.

Luxury Europeiskt Löshår

Hållbarhet: 6-12 månader

Prisklass: 1599kr – 2199kr

Om du har ett vanligt nordiskt hår så rekommenderar vi vårt premium europeiska löshår. Europeiskt betyder nödvändigtvis inte alltid att håret ursprungligen kommer från ett land i Europa utan, vi kallar vårt löshår för Europeiskt löshår på grund av själva strukturen som liknar de skandinaviska och europeiska håren med fina hårstrån. Europeiskt löshår har en vacker och skinande glans samtidigt som det är lent och följsamt. Hårstråna är tunna, fina och fluffiga. Av den anledningen så smälter det in otroligt bra i skandinaviskt hår!

Luxury Brasilianskt löshår

Hållbarhet 9-24 månader

Prisklass: 1199kr – 2599kr

Äkta Luxury brasilianskt löshår är ett lyxlöshår med starka, mjuka och glänsande hårstrån. Vårt brasilianska löshår är 100% äkta remy löshår. Brasilianskt löshår är det ett av de bästa håret som finns på marknaden. Därför är brasilianskt löshår ett av de populäraste löshårs alternativet för de med krav på hög kvalité. Löshåret går att färga, platta, locka och styla precis som man vill.

boka hårförlängning