Peruk alopecia

Alopecia – Peruker utav äkta hår

Hos Fair With Hair kan du som drabbats av alopecia eller håravfall av ärftliga orsaker hitta naturliga peruker av äkta hår.
Med kunden i fokus utför vi en grundlig konsultation för att hjälpa dig hitta rätt i peruk djungeln!

Vi har olika modeller av äkta hårs peruker.  Peruker utav äkta hår ger ett mycket naturligt intryck. Håret rör sig och faller på ett naturligt och vackert sätt precis som om det vore ditt egna hår.

Med våra peruker gjorda av äkta hår kan du känna dig trygg, bekväm och se ut som du själv vill se ut!

 

Vårt sortiment av peruker i äkta hår är

  • Lace peruker
  • Mono peruker
  • 100% Maskinsydda Peruker.
  • Human hair peruk

Lace och Mono peruk är för dig som vill ha en riktigt naturtrogen peruk. Mono och Lace peruker har en hårlinje längs med pannan som ger ett intryck av ett naturligt hårfäste.

Perukerna görs med Asiatiskt eller Brasilianskt hår, som kommer i naturligt svart och sedan färgas in efter kundens önskemål.
Vi har även möjlighet att erbjuda äkta gråhårs peruker, även dessa går att färga in/ljusa upp. Perfekt för den som vill ha otroligt naturligt intryck av ett hår som börjar bli grått/Få vitandel.

 

Alopeci

Är en autoimmun sjukdom och finns i tre former;  Alopecia areata innebär fläckvis håravfall och kan förekomma överallt på kroppen. Alopecia totalis kallas det då man förlorar allt hår på huvudet. Alopecia universalis detta påverkar allt kroppshår, man förlorar hår, bryn, fransar och övrig kropps behåring.
Alopeci behöver inte vara ärftligt och inte heller permanent.

Det är en oförutsägbar sjukdom och i dagsläget finns inget sätt att förutse vem som får alopeci. Det är en sjukdom som uppstår lika ofta hos män som kvinnor och som för många kan bli svår att hantera.

I första hand bör du kontakta din läkare om du misstänker att du fått Alopeci, läkaren kan hjälpa dig utesluta andra obalanser som kan orsaka håravfall och hjälpa dig med en remiss till en hudläkare.

Boka tid för en kostnads fri konsultation!
Du kan boka tid här eller ringa salongen 076 415 90 00

boka hårförlängning