Om oss

Om Fair With Hair

Fair With Hair startades 2011 av Chloe. Det började med att hon tröttnade på att köpa löshår från olika leverantörer i Stockholm som lovade att just deras löshår var äkta och inte trasslade. Idag samarbetar hon med 5 olika fabriker världen över för att kunna erbjuda olika hår kvalitéer. En kund ska kunna köpa lyx löshår som håller i flera år eller prisvärt hår/hårersättning.

Fair With Hair erbjuder försäljning online och i fysisk butik. En helhetslösning med fokus på kvalité och personlig service.

Vision

Salong Fair With Hair försöker alltid sätta dig som kund i centrum i alla lägen. Vi erbjuder vackra hårförlängningar, fransförlängningar, peruker och löshår, med garanti.

Är du nyfiken på våra produkter och tjänster? då rekommenderar vi dig att boka tid för konsultation. Detta upplever vi är det bästa sättet att i lugn och ro tillsammans kunna gå igenom olika äkta löshår och komma fram till vilket löshår som passar just dig, ditt hår och hur du vill ha det.

Boka tid: För att vara säker på att vi har tid för dig är det bäst att boka tid för en kostnadsfri konsultation! Givetvis är du alltid välkommen in om du bara har vägarna förbi, men notera att vi har begränsad tillgänglighet och inga fasta öppettider.

Med fokus på användarvänlighet, komfort och moderna snitt vill vi ge dig en wow-känsla. Inifrån och ut. Med ett brett sortiment, flertalet modeller, texturer och färger hoppas vi att du ska finna en peruk som passar dina behov. Hos oss hittar du allt från billiga syntet peruker till exklusiva peruker av äkta hår i högsta kvalité. ...

12 1

Drömmen om ett fylligt, glamoröst och långt hår av högsta kvalité kan uppfyllas med Fairwithhair Luxury Tejp. Den produkten passar dig som har höga krav på löshårets kvalité och även livslängd av dessa. Fairwithhair luxury tejp består garanterat till 100% av äkta löshår och kan återanvändas många gånger vid en rätt skötsel. Endast tunna och fina hårstrån av absolut bästa kvalité kan ingå i våra luxury tejp löshår. ...

13 2

Är du sugen på en ny frisyr, hårfärg eller behöver piffa upp färgen du har nu, så har du kommit rätt. Vi har alltid ditt hårs välmående i åtanke och utför alla behandlingar på skonsammaste sätt möjligt. Vi rekommenderar att du konsulterar med oss innan besöket, så att vi kan ge rådgivning och planera ditt besök hos oss tillsammans.

Vid frågor eller hjälp med bokning kan du ringa 0764159000. Du kan även boka online via BokaDirekt! ❤️
...

18 1

Hur använder man KeraMoist Treatment Hårinpackning?

Ta lite KeraMoist Treatment i handflatan, massera in det i håret, låt verka i 3-5 minuter och skölj väl. Avsluta med KeraGlide Detangler. 💋

Rekommenderas att använd 1 till 2 gånger i veckan för snabb resultat.
...

12 1

Vi har en fin och fräsch hårbutik i Odenplan i Stockholm, där du kan köpa löshår, hårprodukter och göra olika typer av hårförlängningar hos vår duktiga personal. 💋

​Vi är Stockholms största löshårsbutik, med ett stort utbud av olika slags löshår, längder, färger och texturer. Hos oss kan du hitta löshår som passar just ditt hår och dina önskningar, och uppnå drömmen om en exklusiv och lyxig look.
...

13 1

Äkta handknuten Lace Peruk Luxury löshår.

Unna dig en peruk gjord av äkta hår. Att välja en peruk av äkta löshår är ett betydligt bättre val, än en peruk av syntetiskt löshår. En peruk av äkta hår ger dig ett naturligt utseende och håret faller vackert precis som om det vore ditt egna hår.

Resultat blir – ett vackert, fylligt och naturligt hår i den frisyr du själv önskar!
...

39 1

En hårförlängning med FairWithHairs löshår är en hållbar och naturlig hårförlängning av hög kvalité. Alla våra löshår består av 100% äkta löshår som du kan färga, locka, föna precis som du gör med ditt naturliga hår. 

Hos oss kan du hitta löshår i olika kvalitéer, färger och längder så att du lätt ska hitta något som passar just dig.​
...

21 1

To keep up with trends, book your time for sleek & long braid. 🔥😍 

​Price: 490kr
...

20 1

Kis Arganolja PowerSerum - Mirakeloljan!💋

• Argan olja ger fukt
• Argan olja skyddar håret
• Argan olja är antistatisk
• Argan olja är perfekt för glanslös, skadat, frissigt och ostyrigt hår
• Argan olja ger värmeskydd, utmärkt i kombination med värmekällor
...

13 1

Alla som besöker oss för första gången bör börja med att boka in en gratis konsultation. Under konsultationen kan du ställa alla frågor som du har angående färger, metoder av hårförlängningar, kvalité på löshåret och mycket annat. 😍 

Man kan boka en konsultation över telefon om man bor långt bort från Stockholm.  

Välkommen! ❤️
...

26 1

Wig Cap - Peruknät 

Peruknätet används för att hålla det egna håret på plats under peruken.

​Pris: 79,00 KR
...

17 1

Fina @ayannaahmaad har varit på besök. 😍

​Metod: Weave med leave out 
​Längd: 70cm 
​Mängd: 3 paket (300g) 
​Färg: 1B 

​Få ditt drömhår! Boka Full weave inkl Luxury löshår. 🔥 
...

52 4

Fina ni! Ni frågade, väntade... Och vi är ÄNTLIGEN redo att presentera VÅGIGT löshår (hårträns och tejp) i ljusa nyanser! 🔥🔥🔥 

​Alla våra favoritfärger: Cendre, Natural Ash, Scandi, Chocolate Mix, #613, #60 och #61 🔥 i vågig textur är tillgängliga nu bara på Fair with Hair! 

...

34 2

20% off on fake eyelashes with discount code "fransar"!

​Hurry up and order it to complete your look with our gorgeous eyelashes! 💋
...

11 0

What's the benefits of wearing wigs?💋 

​There are various advantages of wearing a wig as it secures your original hair from damage. Particularly it protects hair from heat, hairdo, styling, and coloring, and it is an actual method to change your appearance entirely.
...

44 2

”Hur ska jag ta hand om mitt hår?” Du får alla svar här i videon! ❤️

Bra kvalité samt bra utförandet av arbetet är endast en del av drömresultatet som alla önskar sig. Lika viktigt är det att ta hand om håret väl för att ha möjligheten att använda håret många gånger samt för att håret ska ha det bästa möjliga skicket!
...

20 1

Utmärkt Enhancer som ger extra spänst och fin lyster i syntethåret. Enhancer bygger upp fibern och innehåller kanekalonolja, samma som fibern är uppbyggd av. 🤩

​ Rekommenderas vid dagligt användande av syntethår samt till långa & lockiga syntethår.
...

11 1

Keratin hårförlängningar är en metod som hjälper dig att få ditt dröm resultat om fylligt, långt och vackert hår! De diskreta keratinfästen ger dig möjligheten att ha löshår utan att det syns helt och håller. Passar utmärkt för dig som vill få mer tjocklek i ditt hår samt för dig som vill få långt hår och mer volym i ditt hår! ...

27 1