Om oss

Om Fair With Hair

Fair With Hair startades 2011 av Chloe. Det började med att hon tröttnade på att köpa löshår från olika leverantörer i Stockholm som lovade att just deras löshår var äkta och inte trasslade. Idag samarbetar hon med 5 olika fabriker världen över för att kunna erbjuda olika hår kvalitéer. En kund ska kunna köpa lyx löshår som håller i flera år eller prisvärt hår/hårersättning.

Fair With Hair erbjuder försäljning online och i fysisk butik. En helhetslösning med fokus på kvalité och personlig service.

Vision

Salong Fair With Hair försöker alltid sätta dig som kund i centrum i alla lägen. Vi erbjuder vackra hårförlängningar, fransförlängningar, peruker och löshår, med garanti.

Är du nyfiken på våra produkter och tjänster? då rekommenderar vi dig att boka tid för konsultation. Detta upplever vi är det bästa sättet att i lugn och ro tillsammans kunna gå igenom olika äkta löshår och komma fram till vilket löshår som passar just dig, ditt hår och hur du vill ha det.

Boka tid: För att vara säker på att vi har tid för dig är det bäst att boka tid för en kostnadsfri konsultation! Givetvis är du alltid välkommen in om du bara har vägarna förbi, men notera att vi har begränsad tillgänglighet och inga fasta öppettider.