Löshår butik

Boka tid

På Salong & Butik Fairwithhair arbetar vi med hårförlängningar, äkta löshår, och peruker av äkta löshår i finaste kvalité. Vi är en löshårs butik i Stockholm med olika kvalitéer på löshår för att du ska kunna hitta håret just för dig.

I butiken hittar du äkta clip in löshår,träns löshår/hair weft, nailhair extensions, loop hair extensions och flip in löshår. Vi har löshår i hög kvalité som håller länge och ger dig den naturliga och fylliga hårförlängning som du vill ha. Löshåren vi säljer är Brasilianskt löshår, Asiatiskt Virgin löshår, Europeiskt löshår och Indiskt löshår.

Utöver äkta löshår, hittar man i butiken en rad peruker i äkta hår, och vi är självklart stockholms landstings anslutna.
Vi har Front mono peruker, Front lace peruker, Full lace peruker och maskinsydda peruker, med brasilianskt löshår, Asiatiskt löshår och Indiskt löshår. I vår salong och löshårsbutik säljer vi endast Peruker av äkta hår.

Välkommen att boka en gratis konsultation hos oss för att få hjälp att hitta det bästa håret för dig. Vi arbetar med tidsbokning för att kunna ge bästa möjliga service. Du hittar vår salong och löshårsbutik i Stockholm, med gångavstånd från Odenplan.

Du når oss på: 076-415 90 00 eller boka tid online här: Boka tid