Landstingsansluten

Hårersättning med rekvisition

Behöver du en hårersättning av någon anledning?

Då rekommenderar vi dig att unna dig en hårersättning / peruk gjord av äkta hår! Att välja en peruk av äkta hår är ett betydligt bättre val än en syntetisk peruk om du vill ha en peruk som ger dig ett naturligt utseende och faller vackert precis som om det vore ditt eget hår.

En peruk av äkta löshår går att forma och styla precis som vanligt hår, oftast består de till stor del av en lace eller mono del som innebär att den är handgjord knut för knut så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten.
Eftersom vi är landstingsansluta och samarbetar med egna fabriker så kan du som kund till oss köpa en peruk av äkta hår med bara dina rekvisitions-pengar utan att lägga till något från egen ficka, beroende på vilken modell eller hur långt hår du vill ha. In klippning av vald hårdel och styling ingår kostnadsfritt.

Vi är godkända leverantörer av Landstinget för hårersättning, hårförlängning, toupee / tupé, lösfransar och ögonbryn.

 

Så här arbetar vi..

1. Det smidigaste är att du ringer 076 415 90 00 och bokar in en kostnadsfri konsultation.

2. När du besöker oss första gången går vi igenom önskad perukvariant, hårfärg och stil på peruken/ perukerna. Du kan köpa peruk på plats om något faller i smaken eller så skräddarsyr vi en, helt enligt dina önskemål.

3. Nästa gång Du kommer får du prova peruken du valt, vi klipper till den och den stylas in.

 

Vi är anslutna till:

Stockholmsläns Landsting 08- 737 25 00

Uppsalaläns Landsting 018- 611 00 00

Blekinge Landsting 023-49 00 00

Västra Götalandsregionen 0521- 27 57 00 / 010 441 00 00

 

Tveka inte att kontakta oss, ingen fråga är en dum fråga. Boka tid nu för en privat och kostnadsfri konsultation så att vi tillsammans kan skräddarsy valet av perukmodell, frisyr, färg och längd för att passa just dig och dina önskemål!

 

 Vi Stödjer Alopeciförbundet Sverige och Bröstcancerföreningen Amazona