Rakpermanent och texturizer

RAKPERMANENT OCH TEXTURIZER

ATT TÄNKA PÅ INNAN DU KOMMER: Tvätta, blöt eller ha inte håret hårt åtstramat samt peela inte huden kring hårfästet på minst 5 dagar innan behandlingen. Använd inte olivolja eller vegetabiliskt vaselin i hår och hårbotten innan då de verkar som katalysatorer och kan medföra ojämnt resultat samt hårbottenproblem. Har du just tagit ut en förlängning/flätor ber vi dig tvätta håret och vänta 5-7 dagar innan behandling så att det inte blir ett ojämnt resultat. Detta gäller endast om du inte ska fläta eller göra en weave direkt igen.

Den starkaste och rakaste effekten uppnås av denna behandling. Hårstrået rätas ut till ca 80%, i vissa fall med kortare hår bonestraight där håret blir och förblir rakt och man kan efteråt rulla det, göra wrap det eller använda plattång för ännu slätare och följsammare effekt. Retouch var tredje månad. Efter verkningstiden shampooneras ditt hår två gånger med ett neutraliserande shampoo som återställer hårets Phbalans. Därefter följer vårdande shampoo och en inpackning med hårbotten massage.

 

TEXTURIZER

ATT TÄNKA PÅ INNAN DU KOMMER: Samma som ovan vid rakpermanent.

Den mildaste och skonsammaste behandling vi har på salongen. Texturizer är en mild rakpermanent som är till för att släta ut lockar och dämpa frizzighet.
Håret blir mer lätthanterligt, det går lättare och snabbare att förna och platta håret efter en behandling.
Behandlingen är bra för kunder med väldigt lockigt hår, som vill dämpa volymen. Texturizer är också bra för de som har lite grövre hårstrån. Behandlingen mjukar upp håret och gör det lätt att hantera och styla, du kan även märka efteråt att stylingen håller mycket bättre.
Eftersom texturizer är en kemisk behandling så ändrar den hårets struktur permanent.

Kemikalierna verkar en mycket kort tid från ca 5-20 min. Behandlingen sluter fjällskikten på hårstråna vilket lämnar håret frizzfritt, mjukare och ger det fall. Man kan sedan som styling välja lockigt eller platta ut det med plattång! . Efter verkningstiden shampooneras ditt hår minst två gånger med ett neutraliserande shampoo som återställer hårets Phbalans. Därefter följer vårdande shampoo och en inpackning med hårbotten massage.

Boka tid

boka tid(1)