Löshårsbutik Fair With Hair

Nu slår vi upp portarna och hälsar dig välkommen in till vår nya förbättrade löshårsbutik i Stockholm! Vi har nyligen gett vår löshårsbutik ett komplett ansiktslyft som vi hoppas att du kommer att trivas med lika mycket som vi gör.

löshår stockholm

 

Service:

Vi som driver löshårsbutiken i Stockholm sätter dig som kund i centrum i alla lägen. Vi erbjuder dig den vackra hårförlängningen du önskar och du kan köpa ett fantastiskt äkta löshår i Stockholm som både håller i längden och ger dig den naturliga, fylliga och exklusiva känslan. Till alla våra löshår rekommenderar vi KIS hårvård som är ett kvalitets-märke inom salongsprodukter. KIS produktsortiment passar, tack vare sitt innehåll av äkta keratin, perfekt till både vanligt hår och äkta löshår vilket hjälper till att bibehålla livslängden på din hårförlängning. 

Förutom att vara en komplett löshårsbutik i Stockholm kan du även boka tid för en kostnadsfri konsultation inom löshår, peruker och hårvård. Detta upplever vi är det bästa sättet att i lugn och ro tillsammans kunna gå igenom olika äkta löshår och komma fram till vilket äkta löshår som passar just dig, ditt hår och hur du vill ha det.

 

Betalning:

Vi är stolta över att vara nästan den enda löshårsbutiken i Stockholm som erbjuder delbetalning på alla köp och tjänster direkt i löshårsbutiken. Du som kund får välja att betala med faktura, delbetalning, kontant eller kort. Vi vill att det ska vara enkelt och ekonomiskt att handla hos oss.

För att vara säker på att vi har tid för dig är det bäst att ringa och boka tid för en kostnadsfri konsultation och då avsätter vi tid bara för dig! Givetvis är du alltid välkommen in om du bara har vägarna förbi annars också, men notera att vi har begränsad tillgänglighet och inga fasta öppetider.