Förutom att vara en afrosalong så säljer vi även löshår. Man kan alltså handla löshår från oss även om man inte utför sin hårförlängning hos oss.

Det finns olika hår på marknaden. Asiatiskt hår är billigast, europeiskt och brasilianskt löshår är dyrast. Vilket hår du borde välja beror på;

  • Hur länge vill du använda håret? (Vill du kunna återanvända det?)

  • Vilken struktur är det egna håret, lockigt, rakt, vågigt?

  • Byter du ofta hårfärg, slingar m.m Hur tåligt bör löshåret vara?

  • Vad kan du tänka dig betala för ditt nya löshår?

 

Våra typer av löshår:

 

Human Hair, Indiskt löshår

Hållbarhet 2-6 månader

Ett bra prisvärt alternativ till våra lyxigare löshår, som ofärgat och med rätt skötsel kan hålla upp till 6 månader.

Virgin Hair

Hållbarhet: 6-­12 månader

Löshåret kan färgas och blekas.
Vårt Virgin Hair Löshår är ett utmärkt 100% äkta trasselfritt löshår på träns/ weft. Löshåret kan plattas, lockas och stylas enligt önskemål och vid tvätt återgår löshåret alltid till sin ursprungliga form, dvs rakt, vågigt, lockigt eller krulligt igen.

 

Europeiskt/ indiskt hår

Hållbarhet: 6-12 månader

Om du har ett vanligt nordiskt hår så rekommenderar vi vårt europeiska löshår.

Europeiskt löshår har en vacker och skinande glans samtidigt som det är lent och följsamt. Hårstråna är starka men tunna, fina och fluffiga. Av den anledningen så smälter det in otroligt bra i skandinaviskt hår!

 

Brasilianskt löshår

Hållbarhet 9-24 månader

Äkta brasilianskt löshår är ett lyxlöshår med starka, mjuka och glänsande hårstrån. Vårt brasilianska löshår är 100% äkta virgin remy löshår. Brasilianskt löshår är det ett av de bästa håret som finns. Därför är brasilianskt löshår ett av de populäraste löshårs alternativet för de med krav på hög kvalite. Löshåret går att färga, platta, locka och styla precis som man vill.

Brasiliansk löshår är i sitt naturliga tillstånd starkt, mjukt, glänsande och trasselfritt. Hållbarheten på håret i original skick och god skötsel är upp till 2 år.