Microweave created by forming a cornrow base to which weave hair is then attached.

Löshår används idag av olika anledningar. Den vanligaste orsaken är att lägga till längd, volym eller färg.

Dessa kan fästas med hjälp av olika metoder, det säkraste hittills vara cornrow / sockerrör rad teknik som är allmänt känd som en weaving / sy in löshår teknik. (Det är där håret är flätade nära hårbotten med eller utan tillsats av håret för att bilda en bas för vilka inslag av hår fästs sedan. Har Håret klipp ringlad / platt strukna i önskad stil.

Tillbaka in1949 en kvinna vid namn Christina Jenkins (född i Louisiana) hade arbetat med en peruk som gör företaget och bestämde sig för att titta på ett alternativt sätt att fästa håret utan användning av någon värme eller kemikalier, men en som var ganska säker som den peruker hade en tendens att falla av kunderna huvudet ganska regelbundet.

Christina kom upp med idén att fästa håret till ett nät till vilket sedan sys på klienterna cornrow bas och därmed utvecklats vad Christina Jenkins kallad Hairweeve ”. Christina patenterade sin idé 1951 och reste över hela världen för att lära ut sin teknik. Hon startade en utbildningsakademi dit folk kom från när och fjärran för att delta.

Denna teknik har nu framkommit i år av experiment och ombyggnad som nu är allmänt känd som väven / MicroWeave / sy på väv

Som väva specialist London vi behärskar dessa tekniker och hittills fortsätter att förvåna våra kunder med en platt naturlig finish som inte bara gör håret ser bra ut, men lämnar dem att må bra om sig själva.