Hårförlängning Stockholm

Hårförlängning

Hårförlängning med nail hair

Nail Hair Extensions Hårförlängning

Nail Hair Extensions är en populär hårförlängnings metod där man fäster löshår i det egna med värme och vax. Fästena är små tunna vax naglar som man smälter och fäster runt en tunn slinga av det egna håret. Med Nail hair extensions kan du göra en helförlängning, förtjockning eller bara lägga i effekt slingor i ditt egna hår.

Mer information finns här: Nail hair Extension hårförlängning Boka konsultation här: Konsultation

Pris: Basic hair 2499kr inkl 125gr hår, Lyxury hair 3499kr inkl 125gr hår,

sy-in-loshar

Sy in löshar Hårförlängning

 

Sy in Löshår Hårförlängning

Sy in löshår är en otroligt mångsidig och skyddande form av hårförlängning. Denna betrodda metod har funnits i århundraden. Oavsett hårtyp är sy in löshår en diskret metod för att förlänga eller förtjocka håret. Fördelen med att sy in löshår är att du fritt kan välja din hårstil och färg, du har makten att själv välja vad som passar dig, din hy och ansiktsform.

Mer information finns här: Sy in Löshår hårförlängning Boka konsultation här: Konsultation

Pris: Basic hair 1599kr inkl 100gr hår, Lyxury hair 2599kr inkl 100gr hår,

 

lockigt löshår stockholm

lockigt löshår stockholm

 

Weave med leave out

Hårförlängning weaving med leave out innebär att man flätar bort nästan allt hår. Man lämnar bara lite av det egna håret runtomkring som är till för att täcka kanterna runt förlängning och för att man ska ha en naturlig bena/ hårfäste..

Mer information finns här: Weaving Boka konsultation här: Konsultation

Pris från 1000kr

full-weave-med-360-frontal

full-weave-med-360-frontal

Full weave med frontal

Hårförlängning med weaving 360 frontal innebär att man flätar bort allt hår och syr fast en 360 frontal hårdel som förslutning ovanför pannan och runt hela huvudet, mitt på huvudet syr man fast extra löshår för att uppnå önskad längs och fyllighet.
Med en 360 frontal kan du variera din bena exakt hur du vill och även sätta upp håret i en hög tofs. Ingen annan metod ger denna möjlighet!

Mer information finns här: Weave med frontal  Boka konsultation här: Konsultation

Pris från 1200kr

harforlangning-lace-closure

Hårförlangning lace closure

 

Hårförlängning med en lace closure

Hårförlängningen innebär att man flätar bort allt hår och syr fast en hårdel som förslutning ovanför pannan. Hårdelen som används är antingen en lace closure eller silk base clsoure. Med closuren kan du variera din bena och får ännu fler möjligheter att variera dig i ditt val av hår lockigt, rakt, vågigt eller krulligt det är upp till dig. Ditt egna hår vilar under hela hårförlängningen!

Mer information finns här: Weave med closure  Boka konsultation här: Konsultation

Pris från 1200kr

hårförlängning med brazilian knot extension

Brazilian knot extension

 

Brazilian knot Extensions

Brazilian Knot, eller Hårförlängning med elastisk tråd som det också kallas är en metod där man fäster löshår slinga för slinga som man fäster fäster med elastiskt tråd. Här krävs ingen värme, inget lim och inga ringar som skaver på det egna håret.

Mer information finns här: Brazilian Knot Boka konsultation här: Konsultation

Pris från 1500kr

Vixen weave är ett annat sätt att sy in löshår, här arbetar man mer med sektioner för att kunna erbjuda kunden mer variation vad gäller uppsättningar och styling. Med en Vixen weave kan du exempelvis dela håret i mitten och har två flätor eller toffsar utan att din förlängning syns.

boka hårförlängning